Δωρεάν μεταφορικά με αγορές άνω των €60

Ελλάδα

Οι αποστολές εντός Ελλάδος ΔΕΝ επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής για αγορές άνω των 60€. Για μικρότερες αγορές υπάρχει η επιβάρυνση των 3,00€ για εντός Αττικής και των 5,00€ για την υπόλοιπη Ελλάδα. Για παραγγελίες με αντικαταβολή σε ποσό μικρότερο των 60€, ο πελάτης επιβαρύνεται τα έξοδα αντικαταβολής των 3,00€.

Οι εταιρείες ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε είναι η ΕΛΤΑ Courier και η ACS COURIER με τα μεγαλύτερα δίκτυα διανομής στην Ελλάδα.

Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται εντός 48 ωρών. Σε κάποιες περιπτώσεις όπου η διαθεσιμότητα των προϊόντων είναι διαφορετική θα ειδοποιηθείτε για την ακριβή ημερομηνία παράδοσης. Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κτλ.), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωσή της.
Παρακαλώ σημειώστε ότι για χιλιομετρικές αποστάσεις άνω των 20 χιλιομέτρων από πόλεις που υπάρχει έδρα ταχυμεταφορέα καθώς και σε ορισμένα απομακρυσμένα νησιά ενδέχεται να υπάρξει επιπλέον καθυστέρηση στην παράδοση.

Κύπρος

Οι αποστολές στην Κύπρο γίνονται με την εταιρεία ταχυμεταφορών DHL και διαρκούν 1 έως 3 εργάσιμες μέρες. Η επιβάρυνση ανά αποστολή είναι 20€. Δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής.

Χώρες Εντός Ε.Ε.

Αποστολές γίνονται με την υπηρεσία DHL Courier και διαρκούν 2 – 4 εργάσιμες μέρες. Η επιβάρυνση ανά αποστολή είναι 25€. Δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής.