Δωρεάν μεταφορικά με αγορές άνω των €60

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Το κοσμηματοπωλείο S.M.ARTEN ιδρύθηκε το 1971, επί των οδών Νίκης & Μητροπόλεως στο Σύνταγμα, υπό την διεύθυνση και προσωπική φροντίδα του πατέρα μας, Σπύρου Αρτινιάν. Εδώ και 50 χρόνια ταξιδεύει μαζί σας στον λαμπερό κόσμο των κοσμημάτων.

Σήμερα εμείς, η δεύτερη γενιά, συνεχίζουμε προσπαθώντας να διατηρήσουμε και να βελτιώσουμε την ποιότητα καθώς και τις υπηρεσίες που σας πρoσφέρουμε.

Οι γονείς μας Σπύρος και Σόνια Αρτινιάν μας καθοδήγησαν για χρόνια με την πολύτιμη πείρα τους, και εμείς με τις γνώσεις, τις σπουδές και τη δημιουργικότητα μας προσπαθούμε να δώσουμε μια ξεχωριστή πινελιά στο κατάστημα μας.

Στόχος μας να γινόμαστε κάθε μέρα καλύτεροι από το χθες, και να προσφέρουμε ποιότητα και ποικιλία μοναδικών κοσμημάτων. Η αγάπη, η εμπιστοσύνη και ο αμοιβαίος σεβασμός, αποτελούν για εμάς δέσμευση.

Από το 2020 το κοσμηματοπωλείο S.M.ARTEN πέραν του φυσικού καταστήματος λειτουργεί και ως ηλεκτρονικό κατάστημα με επιλεγμένα προϊόντα.

ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ

Το κοσμηματοπωλείο S.M.ARTEN βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, στην πλατεία Συντάγματος – πίσω από το Υπουργείο Οικονομικών, ακριβώς απέναντι από το κεντρικό κατάστημα του Ταχυδρομείου – επί των οδών Νίκης 12 και Μητροπόλεως 6.

ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Δευτέρα και Τετάρτη: 10.00 – 17.00, Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή: 10.00 – 20.00, Σάββατο: 10.00 – 17.00. Προσοχή: κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19 το ωράριο ενδέχεται να είναι τροποποιημένο βάσει των κυβερνητικών αποφάσεων.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ

Σχέδια για μονόπετρα και την επιλογή των πετρών τους, καθώς και διάφορες συλλογές κοσμημάτων, μπορούν να σας συντροφεύσουν στην κάθε σας στιγμή.

Εμπιστευτείτε μας τις σκέψεις σας και εμείς θα δημιουργήσουμε για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα ό,τι έχετε φανταστεί.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό με πιστοποίηση από το Gemological Institute of America τόσο για την αναγνώριση και αξιολόγηση πολύτιμων λίθων, όσο και για την σχεδίαση κοσμημάτων προσωπικά για εσάς.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε ερώτηση. Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε την φόρμα επικοινωνίας ή καλέστε μας.

E-SHOP

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ
  • Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προσφέρεται μια επιλογή των κοσμημάτων ή/και αντικειμένων που μπορείτε να βρείτε στο φυσικό μας κοσμηματοπωλείο. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για κάτι που σας ενδιαφέρει.

ΩΡΑΡΙΟ E-SHOP

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας 24 ώρες το 24-ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ – ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Το smarten.gr υποστηρίζει αγορές με πιστωτική κάρτα ή αντικαταβολή. Διαβάστε την αντίστοιχη ενότητα για αναλυτικές πληροφορίες.

Οι επιλογές σας αποστέλλονται στην Ελλάδα μέσω του δικτύου της ΕΛΤΑ Courier και της ACS, σε ολόκληρη την Ευρώπη μέσω του δικτύου της DHL. Τέλος είναι δυνατή η παραλαβή από το κατάστημα.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Λεπτομέρειες σχετικά με την επιστροφή προϊόντων θα βρείτε αναλυτικά στη σελίδα Επιστροφές.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε ερώτηση. Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε την φόρμα επικοινωνίας ή καλέστε μας.